SMJEŠTAJ

SUITE APARTMAN (2pax + 1pax)
Nalazi se na 2. katu prema moru s pogledom na more. Ima 3 sobe. Ima kuhinju (frižider, suđe, čaše…), spavaću sobu (bračni krevet za dvije osobe i jedan krevet) sa SAT TV/RADIO, dnevnu sobu (sa velikim trosjedom na razvlačenje za dvije sobe, regalom, SAT TV/RADIO), klima, kupaonu, ručnike, fen, balkon, stol i stolice na balkonu, zajednička teraca za sve goste s ležaljkama, sušilica rublja, parking. Pušenje zabranjeno.

APARTMAN (2pax + 1pax)
Nalazi se na 3. katu prema moru s pogledom na more. Ima dvije sobe. Ima kuhinju (frižider, suđe, čaše…), spavaću sobu ((bračni krevet za dvije osobe i jedan krevet)), SAT TV/RADIO, klima, kupaona, ručnike, fen, balkon, stol i stolice na balkonu, zajednička teraca za sve goste s ležaljkama, sušilica rublja, parking. Pušenje zabranjeno.

STUDIO APARTMAN (2 pax)
NalazI se na prizemlju prema moru s pogledom na more. Ima malu kuhinju (frižider, suđe, čaše…), spavaću sobu (bračni krevet), SAT TV/RADIO, klima, kupaona, ručnike, fen, balkon, stol i stolice na balkonu, mali vrt s ležaljkama za sunčanje, sušilica rublja, parking. Pušenje zabranjeno.

Villa LUKETA – Slike